Reabilitarea acoperișului şcolii vechi – viitor sediu al ”Centrului Sfânta Ana” din Coveș , la Maratonul din luna mai de la Sibiu

Cladirea Scolii Vechi Coves

Nevoia curentă pentru care alergăm în cadrul MIS 2023 o reprezintă reabilitarea acoperișului centrului pentru a limita degradarea clădirii.

Activitățile viitoare ale centrului reabilitat vor răspunde în mod direct nevoilor comunității din localitatea Coveș, oferindu-le celor mici șansa de a avea acces la un spațiu adaptat nevoilor lor, unde, sub supraveghere vor fi parte a unui sistem after school, a atelierelor creative și educaționale, dar și a serviciilor sociale, acolo unde este cazul.

Activitățile Centrului Sfânta Ana, pentru a cărui reabilitare, începând cu acoperișul, vom folosi fondurile obținute în cadrul Maratonului Internațional Sibiu 2023, vor răspunde și nevoilor privind crearea rezilienței celor aflați în situații vulnerabile, prin acces la educație, cultură, activități menite să încurajeze incluziunea socială…[citeşte mai mult]

CUM POŢI SĂ NE SUSŢII ÎN CADRUL MARATONULUI?!

  1. Înscriindu-te ca alergător [click aici]
  2. Susţinându-ne financiar [click aici pentru direcţionare către link]

LISTA ALERGĂTORILOR ÎNSCRIŞI (VĂ MULŢUMIM TUTUROR!)

Acesaţi link-ul următor: https://maratonsibiu.ro/alergatori, pentru a vedea lista celor care vor alerga pentru cauza noastră.

Vă punem mai jos şi un video de prezentare pentru a vedea paşii care trebuiesc parcurşi pentru a ne susţine. Vă mulţumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *