Stadiul Proiectului nostru

,,Exista lucruri care stim ca sunt imposibil de realizat, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza”. (Albert Einstein)

Mulțumiri Călduroase pentru Generozitatea Dvs. în Reabilitarea Școlii Noastre

Dragi prieteni și susținători,

Astăzi, cu inimile pline de recunoștință și bucurie, pentru a exprima cele mai sincere mulțumiri fiecărei persoane și instituţii care au fost alături de noi în călătoria noastră de a aduce o schimbare pozitivă în comunitatea noastră.

Cu sprijinul dumneavoastră neîncetat, am reușit să finalizăm cu succes prima etapă din reabilitarea clădirii școlii noastre vechi. Această etapă a implicat lucrări complexe și esențiale, inclusiv refacerea zidului holului, renovarea băilor, turnarea unei plăci de beton solide, adăugarea unei centuri de beton pe zidurile clădirii pentru stabilitate suplimentară și, nu în ultimul rând, refacerea structurii lemnoase și a acoperișului cu țigle tip solzi pentru a restabili strălucirea și funcționalitatea clădirii noastre istorice.

Fără generozitatea și sprijinul dumneavoastră necondiționat, această realizare nu ar fi fost posibilă. Dorim să transmitem sincere mulțumiri către toți cei care au contribuit, indiferent de valoarea donației sau de eforturile depuse. Fiecare gest de bunăvoință a fost un pas important înainte în călătoria noastră și ne simțim profund recunoscători.

Vrem să exprimăm un sincer “mulțumesc” către SSC, Formula AS, Maratonul Internațional Sibiu, Asociația Valea Hârtibaciului și Primăria Agnita pentru sprijinul și angajamentul lor în acest proiect. Sunteți exemple de generozitate și dedicare pentru întreaga noastră comunitate.

Deși am încheiat prima etapă a proiectului nostru, mai avem încă de achitat costuri în valoare de aproximativ 60,000 de lei pentru a finaliza complet reabilitarea școlii noastre. Vă încurajăm să continuați să ne susțineți prin donații sau prin înscrierea la Maratonul Internațional de la Sibiu. Orice contribuție, fie mare sau mică, este de neprețuit pentru noi și va ajuta la continuarea misiunii noastre.

În încheiere, dorim să mulțumim întregii echipe care a lucrat în mod profesionist și dedicat pentru realizarea acestor lucrări. Eforturile voastre care au fost esențiale în transformarea visului nostru în realitate. Să ne reamintim că, împreună, suntem mai puternici și că fiecare gest de bunăvoință contează în construirea unui viitor mai luminos pentru comunitatea noastră.

Pentru mai multe informații despre cum puteți contribui sau pentru a vă alătura echipei noastre, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0751337979 sau să ne scrieţi în pagina de contact din acest site .

Cu inimile pline de recunoștință și speranță pentru viitor,

Echipa Centrului Sf. Ana Coveş

Promitem că vom aduce un update pe această pagină sau în secțiunea de știri pentru orice donație și orice lucrarea realizată în scopul proiectului prezentat!

Vă mulțumim pentru atenția acordată!

Sperăm să vă alături proiectului nostru pentru că dorește să facă o viață frumoasă copiiilor și persoanelor care au nevoie de noi.

Câteva cuvinte despre proiectul nostru care a început şi a fost finalizat în prima sa etapă de reabilitare, găsiţi şi în audio de mai jos:

Parohia Coves